Nielen sneh je v zime počas jazdy rizikový. Na čo si dávať pozor na zimných cestách?

Datum: 05.10.2024

Zima je pre vodičov náročným obdobím. Väčšina motoristov si spája riziká jazdy so snehom. Existuje však veľa iných faktorov, ktoré môžu jazdu v tomto ročnom období výrazne sťažiť.

Turistická obuv s ochranou členkov: Záruka bezpečnej turistiky

Datum: 05.10.2024

Turistická obuv s ochranou členkov je dôležitým prvkom výbavy pre každého, kto rád podniká výpravy do hôr. Poskytuje pohodlie a oporu počas dlhých túr, chráni členky pred zraneniami a pomáha predchádzať nehodám v náročnom teréne.

Môžu snehové reťaze poškodiť pneumatiky? Tipy, ako poškodeniam predísť

Datum: 12.09.2024

Snehové reťaze sú neoceniteľným pomocníkom pri jazde v náročných zimných podmienkach. Je však nutné vedieť, ako s reťazami zaobchádzať, aby ste nepoškodili pneumatiky alebo iné časti vozidla.

Majstrovstvá Európy vo futbale EURO 2024 sa blížia

Datum: 25.06.2024

2024 – 14. júna sa začne vrcholný európsky futbalový šampionát – 17. majstrovstvá Európy vo futbale. Oči všetkých futbalových fanúšikov sa budú upierať na Nemecko, kde bude dvadsaťštyri národných reprezentácií bojovať o trofej pre najlepší tím starého kontinentu. Značka Hisense, ako oficiálny partner UEFA EURO 2024, bude opäť veľmi viditeľná.

Štvorkolky BRP - terénne vozidlá počas cesty za slávou

Datum: 27.03.2024

Ak sa rozhodnete stráviť v teréne celý deň, mali by ste sa obrátiť na spoľahlivého spoločníka. Štvorkolka je ikonickým dopravným prostriedkom, ktorý ponúka nielen spoľahlivosť, zábavu, ale tiež pomoc pri rôznych prácach.

Jan Koller sa stal ambasádorom značky Hisense pre rok 2024

Datum: 13.02.2024

Technologická značka Hisense a Jan Koller, legendárny český futbalista, útočník a rekordman v počte vstrelených gólov za český národný tím, vytvorili hviezdnu dvojicu. Na toto spojenie sa môžete tešiť nielen na blížiacom sa EURO 2024, ale aj v ďalšej komunikácii Hisense počas celého roka 2024.

Zážitkové darčeky – darčeky, ktorých cena sa nedá vyčísliť

Datum: 11.12.2023

Zážitkové darčeky získavajú na popularite a vo viacerých smeroch prekonávajú tradičné materiálne dary. Z hľadiska psychológie ľudí poskytujú zážitky niečo výnimočné, čo môže mať pozitívny vplyv na emocionálny stav a celkovú pohodu jednotlivca.

Hisense VIDAA: svižný systém pre televízory, na aký len tak nenarazíte

Datum: 21.11.2023

Každý inteligentný televízor, inými slovami Smart TV, je dnes poháňaný operačným systémom. Ten sa stará nielen o jeho vnútorné funkcie, ako je napríklad prispôsobenie obrazu a zvuku, ale aj o tie vonkajšie. Napríklad pripojenie soundbaru cez Bluetooth alebo výstup obrazovky z mobilného telefónu. Operačný systém je teda základ, v ktorom sa všetko spája.

Vyboxujte si doma krásnu postavu!

Datum: 03.11.2023

Boxovanie je vynikajúci spôsob, ako sa udržať vo forme a dosiahnuť fyzickú kondíciu. Je uvoľnením pre telo a relaxom pre myseľ. Boxovanie v domácom prostredí môže byť skvelým spôsobom, ako sa vyhnúť preplneným športovým centrám.

Hisense opäť sponzoruje prestížny futbalový klub Paris Saint-Germain

Datum: 20.10.2023

Technologická spoločnosť Hisense predĺžila sponzorstvo prestížneho profesionálneho futbalového tímu Paris Saint-Germain o ďalšie dva roky. Dohoda medzi partnermi, ktorí nadviazali globálnu spoluprácu v auguste 2020, je teraz uzavretá do konca sezóny 2024/2025.

EURO 2024 sa blíži, Hisense sa stáva globálnym sponzorom

Datum: 18.09.2023

September 2023 – Netradične kratšia, teda trojročná, je momentálna prestávka medzi futbalovými európskymi šampionátmi.

Povinnou výbavou to nekončí. Čo odporúčame voziť v aute

Datum: 09.09.2023

Zaručene by ste sa čudovali, čo všetko vozia šoféri v kufri auta. Bohužiaľ sú to často zbytočnosti, ktoré len zavadzajú a zaberajú miesto dôležitejším pomôckam.

Posvieťme si na turistickú obuv z blízka

Datum: 06.07.2023

Čo očakávate od turistickej obuvi okrem pohodlia? Iste bezpečnosť, ktorá je v nespevnenom teréne dôležitá. Bezpečnosť zaisťuje pevný zvršok, strih topánky a hlavne podošva.

Trekingová obuv a bunda – top kombinácia na jarné túry

Datum: 04.05.2023

Posledné dni nás presvedčili o tom, že počasie sa mení nie z minúty na minútu, ale zo sekundy na sekundy. Niektorých turistov začiatočníkov takéto zmeny počasia prekvapia v horách a následne stratia chuť na ďalšie túry.

7 dôvodov, prečo musíte toto leto vymeniť kočiar za cyklovozík

Datum: 16.04.2023

Deti prinášajú do života obrovské emócie a radosť, ale tiež starosti. Napríklad starosti typu, ako skĺbiť športové aktivity a starostlivosť o deti.

3 typy zážitkov, 3 druhy emócií

Datum: 16.03.2023

Život je o tom, aby sme skúšali nové veci, prekonávali limity a vychutnávali si nevšedné emócie. Priam výbuch emócií zažijete pri nezvyčajných aktivitách, ktoré nerobíte každý deň.

Elektrický bicykel alebo e-kolobežka? Poradíme vám s výberom

Datum: 29.01.2023

Zatúžili ste po elektrickom bicykli, ale páči sa vám tiež elektrická kolobežka? Oba dopravné prostriedky patria medzi ekologické spôsoby prepravy.

Emócie v darčekovom balení

Datum: 12.12.2022

Doprajte si chvíľu len pre seba a darujte sebe a svojim blízkym počas tohtoročného adventu a Vianoc poriadnu dávku zábavy, napätia i romantiky so špičkovým 4K televízorom Hisense z radu U7HQ a užite si sledovanie majstrovstiev sveta vo futbale, kultových seriálov, vianočných rozprávok a hrania hier.

Majstrovstvá sveta sú tu! Takto vyzerá správna futbalová nálada

Datum: 29.11.2022

Už je to tu! Veľký sviatok fanúšikov najsledovanejšieho športu planéty, majstrovstvá sveta vo futbale v Kataru.

Podľa akých parametrov vybrať autostan?

Datum: 09.11.2022

Stany na auto sa stávajú súčasťou výbavy každého kempera, ktorý síce túži po noci strávenej pod hviezdami, ale zároveň sa nechce vzdať komfortu.

Vylaďte si svoje futbalové brlohy a užite si sviatok futbalu ako nikdy predtým

Datum: 26.10.2022

Už je to tu. Najväčší sviatok fanúšikov najsledovanejšieho športu na svete – majstrovstvá sveta vo futbale v Katare.

Turistická obuv – prečo je podošva tak dôležitá

Datum: 19.10.2022

Ak sa rozprávame o turistickej obuvi, vždy ide o veľmi pevné topánky, ktoré sú určené na výlety do lesa, na horskú turistickú alebo dokonca horolezecké výstupy.

Prečo nezabudnúť pri prezúvaní na nastavenie geometrie?

Datum: 10.10.2022

O pár dní nastane ten čas, kedy je nemožné nájsť v pneuservise voľný termín na prezutie pneumatík. Možno aj z tohto dôvodu veľa motoristov mení pneumatiky svojpomocne, a to hlavne vtedy, keď vlastnia garáž a potrebné náradie.

5 outdoorových športov, ktoré bavia a spaľujú najviac kalórií

Datum: 02.10.2022

Potiť sa vo fitku je síce pre zdravie skvelé, ale oveľa viac zábavy zažijete počas exteriérových aktivít. Športovanie na čerstvom vzduchu sa nedá ničím nahradiť.

10 zaujímavých faktov o chôdzi

Datum: 19.09.2022

Prvé kroky spraví väčšina detí približne v 9 mesiaci a 14 mesačné deti dokážu už samostatne prejsť dlhšiu vzdialenosť. Keďže chodíte celý život, tak si iste myslíte, že viete o chôdzi už úplne všetko. Mýlite sa, pretože chôdza má veľa tajomstiev, ktoré sa snažia vedci odhaliť.

Keď túžite po rýchlosti a pocite jedinečnosti

Datum: 14.08.2022

Už nejaký ten rok na cestách môžeme stretnúť i iné osobné vozidlá ako automobily či motorky. Nadšenci off road jazdy si obľúbili štvorkolky a pre tých, ktorí nemajú radi motorky sú k dispozícii neustále vylepšované trojkolky.

Dokážete si vybrať športový ruksak?

Datum: 04.08.2022

V obchodoch ponúkajúcich športovú výbavu nájdete kompletne celé oddelenie plné športových ruksakov. Pod týmto pojmom sú zahrnuté ruksaky, ktoré sa využívajú pri športových aktivitách. Všetky sú ušité tak, aby pri konkrétnom športe nezavadzali, boli funkčné a praktické.

Idete v lete na dovolenku autom na zimných pneumatikách? Nerobte to!

Datum: 04.08.2022

Motoristi sú rôzni. Jedna skupina nedá na svoje vozidlo dopustiť a kupuje stále nové vychytávky, ktoré jazdu spríjemnia alebo ju urobia ešte viac bezpečnú.

Bicykel vyberajte aj podľa pohlavia jazdca

Datum: 30.07.2022

Bicykle sa delia na viaceré typy podľa teréne, ktorý jazdec preferuje. Okrem toho nájdete v špecializovaných obchodoch bicykle dámske, pánske a detské. Možno si myslíte, že rozdelenie bicyklov podľa pohlavia je len marketingový ťah.

Splňte si svoje hi-tech sny

Datum: 13.07.2022

Splňte si svoje tajné sny! Nové inteligentné 4K televízory Hisense U7HQ totiž ponúknu oveľa viac, než je v tejto kategórii bežné.

5 základných typov bicyklov podľa terénu

Datum: 30.06.2022

Práve sa rozhodujete o tom, aký bicykel si kúpite? Nerozhodujte sa podľa dizajnu či ceny, ale podľa toho, kam budete s bicyklom jazdiť. Iné bicykle sú vhodné na jazdu po meste a iné na dlhšie jazdy po ceste alebo do hôr.

Chcete kormidlovať loď na mori? Hor sa do toho!

Datum: 19.06.2022

Kto nevyskúša, ten nepochopí a kto vyskúša, bude chcieť viac. Reč je o kormidlovaní lode. Počas dovolenky na jachte ste na pár minút riadili loď a nemôžete na ten pocit pri kormidlovaní zabudnúť?

Strešný box – neoceniteľný pomocník nielen počas dovoleniek

Datum: 08.06.2022

Začína sa obdobie letných dovoleniek, na ktoré sa veľa Slovákov vyberie vlastným automobilom. Cestovať vlastným vozidlom so sebou prináša veľa výhod a jednou z nich je možnosť na strechu namontovať strešný box.

Poriadne kardio sa dá cvičiť aj doma

Datum: 02.06.2022

Myslíte si, že poriadne kardio sa dá realizovať len vo forme outdoorových športov ako je behanie či korčuľovanie?

Je lepší drevený alebo hliníkový rebrík?

Datum: 02.06.2022

Rebrík sa zíde v každej domácnosti. V bytoch, kde je k dispozícii menej úložného priestoru, vám budú stačiť schodíky alebo menší výsuvný rebrík.

Všetky typy štvorkoliek pod jednou strechou

Datum: 16.05.2022

Zapáčila sa vám predstava vlastniť štvorkolku? Tieto stroje sú cenovo celkom dostupné a hlavne sa vyrábajú v rôznom prevedení, takže si dokážete vybrať presne podľa vašich požiadaviek.

5 dôvodov, prečo sa vám oplatí kúpiť detský cyklovozík

Datum: 09.05.2022

Na Slovensku nie sú detské vozíky vidieť tak často ako v zahraničí. Je to na škodu, pretože vďaka vozíku sa môžete venovať takmer všetkým vonkajším športovým aktivitám spolu s deťmi.

Slávna päťka futbalistov na čele s Messim v jednom dome

Datum: 08.05.2022

Chcete vidieť, ako žije päť futbalistov slávneho prvoligového futbalového klubu Paris Saint-Germain v jednom dome? A ako zvládajú každodenný život? Dám sa povedať, že ľavou zadnou a ešte si pri tom stihnú efektne precvičiť techniku ​​​​vedenia lopty medzi prekážkami a pod tlakom. Páčilo by sa vám odkukať niečo z ich štýlu?

Motoristi, ste vždy dobre videní a perfektne vidíte?

Datum: 04.05.2022

Počas jari veľa vodičov zabúda, že aj toto ročné obdobie prináša nástrahy, na ktoré by ste mali byť pripravení. Napriek tomu, že zimné mesiace sú z hľadiska počasia oveľa rizikovejšie, obozretní zostávajte počas celého roka.

5 najlepších strelcov Premier League všetkých čias

Datum: 09.04.2022

Spomedzi strelcov je veľmi jednoduché vybrať tých najlepších. Stačí sa pozrieť na štatistiky strelených gólov.