Nielen sneh je v zime počas jazdy rizikový. Na čo si dávať pozor na zimných cestách?

Datum: 05.10.2024

Zima je pre vodičov náročným obdobím. Väčšina motoristov si spája riziká jazdy so snehom. Existuje však veľa iných faktorov, ktoré môžu jazdu v tomto ročnom období výrazne sťažiť.

Môžu snehové reťaze poškodiť pneumatiky? Tipy, ako poškodeniam predísť

Datum: 12.09.2024

Snehové reťaze sú neoceniteľným pomocníkom pri jazde v náročných zimných podmienkach. Je však nutné vedieť, ako s reťazami zaobchádzať, aby ste nepoškodili pneumatiky alebo iné časti vozidla.

Štvorkolky BRP - terénne vozidlá počas cesty za slávou

Datum: 27.03.2024

Ak sa rozhodnete stráviť v teréne celý deň, mali by ste sa obrátiť na spoľahlivého spoločníka. Štvorkolka je ikonickým dopravným prostriedkom, ktorý ponúka nielen spoľahlivosť, zábavu, ale tiež pomoc pri rôznych prácach.

Povinnou výbavou to nekončí. Čo odporúčame voziť v aute

Datum: 09.09.2023

Zaručene by ste sa čudovali, čo všetko vozia šoféri v kufri auta. Bohužiaľ sú to často zbytočnosti, ktoré len zavadzajú a zaberajú miesto dôležitejším pomôckam.

Prečo nezabudnúť pri prezúvaní na nastavenie geometrie?

Datum: 10.10.2022

O pár dní nastane ten čas, kedy je nemožné nájsť v pneuservise voľný termín na prezutie pneumatík. Možno aj z tohto dôvodu veľa motoristov mení pneumatiky svojpomocne, a to hlavne vtedy, keď vlastnia garáž a potrebné náradie.

Keď túžite po rýchlosti a pocite jedinečnosti

Datum: 14.08.2022

Už nejaký ten rok na cestách môžeme stretnúť i iné osobné vozidlá ako automobily či motorky. Nadšenci off road jazdy si obľúbili štvorkolky a pre tých, ktorí nemajú radi motorky sú k dispozícii neustále vylepšované trojkolky.

Idete v lete na dovolenku autom na zimných pneumatikách? Nerobte to!

Datum: 04.08.2022

Motoristi sú rôzni. Jedna skupina nedá na svoje vozidlo dopustiť a kupuje stále nové vychytávky, ktoré jazdu spríjemnia alebo ju urobia ešte viac bezpečnú.

Všetky typy štvorkoliek pod jednou strechou

Datum: 16.05.2022

Zapáčila sa vám predstava vlastniť štvorkolku? Tieto stroje sú cenovo celkom dostupné a hlavne sa vyrábajú v rôznom prevedení, takže si dokážete vybrať presne podľa vašich požiadaviek.

Motoristi, ste vždy dobre videní a perfektne vidíte?

Datum: 04.05.2022

Počas jari veľa vodičov zabúda, že aj toto ročné obdobie prináša nástrahy, na ktoré by ste mali byť pripravení. Napriek tomu, že zimné mesiace sú z hľadiska počasia oveľa rizikovejšie, obozretní zostávajte počas celého roka.

Zháňate nové letné pneumatiky? Máme pre vás skvelý tip

Datum: 04.04.2022

Značiek pneumatík nájdete v auto – moto obchodoch nepreberné množstvo. Dokonca aj tých čínskych, ktorých kvalita je veľmi pochybná.

5 dôvodov, prečo by ste si mali kúpiť štvorkolku

Datum: 11.03.2022

Štvorkolky si väčšina ľudí kupuje kvôli zábave a túžbe po adrenalínových zážitkoch. Zábava však nie je to jediné, čo s týmto strojom zažijete.

Pozor na nečakané jarné sneženie! Snehové reťaze vás zachránia

Datum: 07.03.2022

Motoristi pomaly myslia na jar, vozidlo pripravujú na hlavnú sezónu a ani ich nenapadne, že aj počas jarných mesiacov môže prísť nečakané sneženie.

Nepríjemné rosenie skiel v aute. Čo s tým?

Datum: 07.03.2022

Nielen v zime veľa vodičov otravuje rosenie skiel v interiéri automobilu. Ide o nepríjemný stav, ktorý vás oberie o čas pri čistení skiel.