Štvorkolky BRP - terénne vozidlá počas cesty za slávou

Datum: 27.03.2024

Ak sa rozhodnete stráviť v teréne celý deň, mali by ste sa obrátiť na spoľahlivého spoločníka. Štvorkolka je ikonickým dopravným prostriedkom, ktorý ponúka nielen spoľahlivosť, zábavu, ale tiež pomoc pri rôznych prácach.

Štvorkolky BRP - terénne vozidlá počas cesty za slávou

Medzi špičkovými značkami štvorkoliek dominuje BRP (Bombardier Recreational Products). Dlhoročná tradícia, kvalita, inovácie – to je spoločnosť BRP. S vozidlami BRP sa môžete vydať na cestu s istotou, že vás nesklamú.

História BRP v skratke

Spoločnosť BRP (Bombardier Recreational Products) má fascinujúcu históriu, ktorá siaha až do druhej polovice 20. storočia. V roku 1937 založil kanadský inovátor Joseph-Armand Bombardier spoločnosť Bombardier, ktorá sa pôvodne zaoberala výrobou predchodcov dnešných snežných skútrov. Bombardier bol poháňaný vášňou pre technológiu a túžbou vytvárať inovatívne dopravné prostriedky, ktoré by prekonali prekážky v zasnežených oblastiach Kanady.

V nasledujúcich desaťročiach sa spoločnosť Bombardier stala vedúcim svetovým výrobcom rôznych typov dopravných prostriedkov vrátane lodí, motocyklov a štvorkoliek. Značka Bombardier sa stala sa symbolom spoľahlivosti a výkonnosti vo svete outdoorových dobrodružstiev.

Výkonné a spoľahlivé štvorkolky

Štvorkolky can am ako aj ďalšie produkty spoločnosti sú pravidelne ocenené za výkonnosť, dizajn a technologické inovácie. Sú obľúbené miliónmi ľudí po celom svete od rekreačných jazdcov po profesionálnych pretekárov. Získali si povesť spoľahlivých a všestranných vozidiel ako úžitkové štvorkolky pre poľnohospodárstvo, lesníctvo, stavebníctvo a iné odvetvia.

BRP navrhuje a vyrába štvorkolky, ktoré sú výkonné, spoľahlivé a dizajnovo dokonalé. Nezáleží na tom, či idete na lovecký výlet, výlet do prírody alebo len na zábavnú jazdu v teréne, štvorkolka BRP je pripravená na všetky situácie. Robustná konštrukcia a výkonný motor pomáhajú prekonávať aj tie najnáročnejšie terény s ľahkosťou a štýlom.

Jednou z najväčších výhod štvorkoliek BRP je ich všestrannosť. Od poľnohospodárskych úžitkových modelov až po športové verzie určené na adrenalínové dobrodružstvá, BRP ponúka široký výber vozidiel, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a preferenciám. Vďaka technologickým inováciám ako je elektronické riadenie motora, pohon 4x4 a pohyblivé odpruženie, sú tieto stroje pripravené na všetko, čo od nich očakávate. Užijete si nielen výkon, ale tiež pohodlie, pretože štvorkolky BRP majú pohodlné sedadlá, ergonomické riadenie a vychytávky ako navigačné systémy a inovatívne odpruženie.

Konfigurácia štvorkoliek

Novinkou je možnosť zostavenia vlastnej štvorkolky pomocou konfigurátora, ktorý nájdete na tejto stránke: https://www.brp-world.com/sk/sk/nakupne-nastroje/customise-your-own-off-road.html.

Autor: Gabriela Kudláčová

 

 

Čítané: 85 x