Kevin Yu vybojoval prvý titul na okruhu PGA Tour.

07.10.2024 15:00 Turnajom Sanderson Farm Championship pokračoval program PGA Tour pre sezónu 2024 v Mississippi. Veľmi vyrovnaným výkonom sa na ňom prezentoval Kórejčan Kevin Yu. Úvodné tri kolá zahral so zhodným skóre 66 rán a o jednu ranu sa zhoršil len v poslednom kole. Práve tá jedna rana spôsobila, že o turnajový titul musel bojovať v play-off. Aj keď si túto možnosť Príspevok Kevin Yu vybojoval prvý titul na okruhu PGA Tour. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V St. Andrews prišlo rozhodnutie až na poslednom gríne.

07.10.2024 15:00 Posledná časť tohtoročného programu DP World Tour pred záverečným play-off nazvaná Back 9, mala svoje pokračovanie v Škótsku turnajom Alfred Dunhill Links Championship. Pohľad na štartovnú listinu nás vrátil do čias pred konfliktom z LIV Golf. Hatton, Rahm, Koepka, Burmester, Puig, Reed boli súčasťou tohto turnaja a vôbec sa v ňom nestratili. Práve naopak. Španieli bojovali o turnajový titul a ich Príspevok V St. Andrews prišlo rozhodnutie až na poslednom gríne. zobrazený najskôr Golf Zóna.

MEMORIAL SK – spomienkový turnaj.

06.10.2024 00:17 Dnes je to presne sedem rokov, čo si golfového nebo vzalo k sebe výraznú posilu – Juriho Záriša. Nedá sa na neho zabudnúť. Pred ním a aj po ňom odišlo hrať na večné gríny množstvo skvelých golfistov a golfistiek. Možno neoslňovali svojou hrou a hendikepkom, ale určite oslňovali náš život tým, že tu boli. Dnes Príspevok MEMORIAL SK – spomienkový turnaj. zobrazený najskôr Golf Zóna.